Szállodánk meghitt, nyugodt környezetben található, távol a város zajától, de jól megközelíthető helyen, tökéletes lehetőséget biztosítva a kikapcsolódásra, pihenésre.

Széles körű szolgáltatásainkkal igyekszünk felejthetetlenné varázsolni ittlétét.

Hotelünk egyik meghatározó építészeti eleme a kastélyjelleg. A szálloda mind a három szintjén kifejezetten ügyeltünk a berendezések, bútorok, színek és formák összhangjára. Szobáink praktikusak és otthonosak, melyek biztosítják Ön számára a nyugodt pihenést. Minden szobánk természetesen rendelkezik saját fürdőszobával. Az alagsorban 90 m2-es kis belső wellness részlegünk gondoskodik a zavartalan pihenésről, lelki-testi felüdülésről. Ez magába foglal egy 12 m2-es jacuzzi-t, a finn és infraszaunát, továbbá a sószobát. Az alsó szinten helyezkedik el a most felújított, impozáns 100 m2-es különtermünk. Amely akár 70 fős rendezvények, továbbképzések tökéletes helyszínéül szolgálhat.

Ügyeltünk arra, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. A 140 m2-es kültéri medencénk beépített bárral, élményelemekkel, továbbá grill kertünk is arra hivatott, hogy felejthetetlenné tegye az itt eltöltött napokat.

Saját, 90 férőhelyes ingyenes parkolóval rendelkezünk, mely a személygépkocsikon felül buszok számára is megfelelő helyet biztosít.

Célunk, hogy olyan élményben legyen része – legyen az kényeztető vagy aktivizáló – ami képes a mindennapok gondjait kissé elfeledtetni, ugyanakkor legyen egy hely, ahová örömmel tér vissza. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, és ígérjük, mindent megteszünk azért, hogy elégedetten távozzanak tőlünk.

Sok szeretettel várunk mindenkit!