A Liza Aqua & Conference Hotel *** többféle wellness-szolgáltatást kínál vendégei számára, melyek közül nemtől és életkortól függetlenül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.

A Wellness szolgáltatás mára már elengedhetetlen, ha a vendég igényeit maximálisan ki szeretnénk elégíteni. Közérzet javító, relaxáló hatásának köszönhetően nagyon elterjedtté vált. Rohanó világunkban szükségünk van egy nyugodt, csendes környezetre, ahol a mindennapok problémáit hátrahagyva, belső egyensúlyunk felé fordítva a figyelmet, ki tudunk kapcsolni, felfrissülni. Szolgáltatásainkkal az Önök testi és lelki egyensúlyát céloztuk meg.

Vendégeink kedvében járva lehetőséget biztosítunk a komplett Wellness-rész kibérlésére. Töltsön el egy/pár kellemes órát párjával, családjával vagy barátaival. Ezen túlmenően lehetőség van szállodánk alsó szintjének  lefoglalására is. Igényei szerint lehetőség van svédasztalos étkezésre, kedvére válogathat italkínálatunkból, lánybúcsúra, legénybúcsúra kivételes helyszín. Tökéletesen kipihenheti egy esetleges csapatépítő tréning fáradalmait jacuzzinkban.

Tekintse meg wellness- szolgáltatásainkat.

JACUZZI

Az élmény nem teljes jacuzzi medence nélkül. A pezsgőfürdőben teljes kényeztetésre, relaxálásra, kikapcsolódásra van lehetősége. A 12 nm-es jacuzzi felnőttek és gyerekek számára egyaránt élménydús kikapcsolódást nyújt. A színtiszta kékségbe merülve pihenje ki nálunk a mindennapok fáradalmait.

FINNSZAUNA

Wellness részünkben található egy 6 fős finnszauna kabin.

Finnországot méltán nevezhetjük a szauna hazájának, mivel náluk maradt fenn leginkább a szauna-kultúra ősi hagyománya, ahol a legtöbb családi ház tartozéka a szauna. A finnek voltak az elsők, akik mára az egész földtekén elterjesztették az áldásos faházikókat, kabinokat – náluk az újszülöttektől kezdve a nagyszülőkig mindenki szaunázik.
A szaunában történő izzadás frissítő hatását a magas hőmérséklet (körülbelül 80-90 °C) és az alacsony páratartalom (maximum 10%) biztosítja. Szaunázáskor a véredények tágulnak-szűkülnek, ezzel növelik a test ellenállóképességét, segíti a méregtelenítést. A szívre és a vérkeringésre is jó hatással van, míg bőrünk bársonyos lesz tőle. Agyunkra nyugtatólag hat, elősegíti a mélyebb és intenzívebb alvást.

INFRASZAUNA

Wellness részünkben található egy infraszauna kabin.

Az infraszauna működése az infravörös sugárzáson alapszik, amely nem egyéb, mint a napsugárzás meleget adó, jótékony, szabad szemmel nem látható fénytartománya. Az UV- vagy mikro sugárzással ellentétben, nincs káros hatása.
Orvosi kutatások támasztják alá, hogy az infraszauna rendszeres használata edzi a szívet. Az infraszauna sugarai képesek akár 4 cm mélyen bőrünk alá hatolni. Az emberi test a kibocsátott infravörös sugarak 95%-át tudja elnyelni. Ez a mélyre ható infrasugárzás melegítő hatást vált ki az izomszövetekben és belső szervekben, amire a test a pulzusszám növekedésével reagál, és ezzel egy időben aktiválja összes hűtőrendszerét, amelyek közül az egyik legfontosabb az izzadás. A felmelegedés hatására felgyorsul a vérkeringés, ami jótékony hatást gyakorol a szív- és érrendszerre. Fokozódik az anyagcsere, és a kiválasztási folyamatok meggyorsulása következtében gyorsul a szervezet salakanyag-eltávolítása, csökken a túlzott savasodás. Az immunrendszer aktivizálódik, védekező- és öngyógyító erőink növekszenek.

 

VIP WELLNESS

Vendégeink kedvében járva lehetőséget biztosítunk a komplett Wellness-rész kibérlésére. Töltsön el egy/pár kellemes órát párjával, családjával vagy barátaival.