Wellness

Wellness

A Liza Aqua & Conference Hotel ***superior többféle wellness-szolgáltatást kínál vendégei számára, melyek közül nemtől és életkortól függetlenül mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.

A Wellness szolgáltatás mára már elengedhetetlen, ha a vendég igényeit maximálisan ki szeretnénk elégíteni. Közérzet javító, relaxáló hatásának köszönhetően nagyon elterjedtté vált. Rohanó világunkban szükségünk van egy nyugodt, csendes környezetre, ahol a mindennapok problémáit hátrahagyva, belső egyensúlyunk felé fordítva a figyelmet, ki tudunk kapcsolni, felfrissülni. Szolgáltatásainkkal az Önök testi és lelki egyensúlyát céloztuk meg.

Wellness részünkhöz tartozik egy Retrobár is, ahol frissítő, alkohol- és alkoholmentes italokat szolgálunk fel. A retro stílusú, igényesen kialakított bárrészünkhöz tartozik egy biliárdasztal, valamint egy csocsó asztal is.

Vendégeink kedvében járva lehetőséget biztosítunk a komplett Wellness-rész kibérlésére. Töltsön el egy/pár kellemes órát párjával, családjával vagy barátaival. Ezen túlmenően lehetőség van szállodánk alsó szintjének (Konferencia-terem, Retrobár, Wellness-rész) lefoglalására is. Igényei szerint lehetőség van svédasztalos étkezésre, kedvére válogathat italkínálatunkból, számíthat a biliárd és a csocsó által nyújtott izgalmakra. Tökéletesen kipihenheti egy esetleges csapatépítő tréning fáradalmait jacuzzinkban, vagy kényeztetheti magát masszázs szolgáltatásaink által.

Tekintse meg wellness- szolgáltatásainkat.

JACUZZI

Az élmény nem teljes jacuzzi medence nélkül. A pezsgőfürdőben teljes kényeztetésre, relaxálásra, kikapcsolódásra van lehetősége. A 12 nm-es jacuzzi felnőttek és gyerekek számára egyaránt élménydús kikapcsolódást nyújt. A színtiszta kékségbe merülve pihenje ki nálunk a mindennapok fáradalmait.

FINNSZAUNA

Wellness részünkben található egy 6 fős finnszauna kabin.

Finnországot méltán nevezhetjük a szauna hazájának, mivel náluk maradt fenn leginkább a szauna-kultúra ősi hagyománya, ahol a legtöbb családi ház tartozéka a szauna. A finnek voltak az elsők, akik mára az egész földtekén elterjesztették az áldásos faházikókat, kabinokat – náluk az újszülöttektől kezdve a nagyszülőkig mindenki szaunázik.
A szaunában történő izzadás frissítő hatását a magas hőmérséklet (körülbelül 80-90 °C) és az alacsony páratartalom (maximum 10%) biztosítja. Szaunázáskor a véredények tágulnak-szűkülnek, ezzel növelik a test ellenállóképességét, segíti a méregtelenítést. A szívre és a vérkeringésre is jó hatással van, míg bőrünk bársonyos lesz tőle. Agyunkra nyugtatólag hat, elősegíti a mélyebb és intenzívebb alvást.

INFRASZAUNA

Wellness részünkben található egy infraszauna kabin.

Az infraszauna működése az infravörös sugárzáson alapszik, amely nem egyéb, mint a napsugárzás meleget adó, jótékony, szabad szemmel nem látható fénytartománya. Az UV- vagy mikro sugárzással ellentétben, nincs káros hatása.
Orvosi kutatások támasztják alá, hogy az infraszauna rendszeres használata edzi a szívet. Az infraszauna sugarai képesek akár 4 cm mélyen bőrünk alá hatolni. Az emberi test a kibocsátott infravörös sugarak 95%-át tudja elnyelni. Ez a mélyre ható infrasugárzás melegítő hatást vált ki az izomszövetekben és belső szervekben, amire a test a pulzusszám növekedésével reagál, és ezzel egy időben aktiválja összes hűtőrendszerét, amelyek közül az egyik legfontosabb az izzadás. A felmelegedés hatására felgyorsul a vérkeringés, ami jótékony hatást gyakorol a szív- és érrendszerre. Fokozódik az anyagcsere, és a kiválasztási folyamatok meggyorsulása következtében gyorsul a szervezet salakanyag-eltávolítása, csökken a túlzott savasodás. Az immunrendszer aktivizálódik, védekező- és öngyógyító erőink növekszenek.

 

VIP WELLNESS

Vendégeink kedvében járva lehetőséget biztosítunk a komplett Wellness-rész kibérlésére. Töltsön el egy/pár kellemes órát párjával, családjával vagy barátaival.

Category : Szolgáltatások