Fehér Akác Csárda

ÉTTERMÜNK IDEIGLENESEN ZÁRVA TART! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Éttermünk befogadóképessége 110 fő, melynek két része külön-külön és egybenyitva is funkcionál.

Ételeinket két fő helyszínen szolgáljuk fel:

Éttermünk büszkesége a Csárda rész.kemencessarok

Egyedi megjelenése és harmonikus kialakítása teszi kiemelkedővé a többi vendéglátóhely közül. Az épület összképe kívülről és belülről egyaránt kuriózumnak számít. A tágas belső tér, a csárda végében található búbos kemence valamint a kínálóként funkcionáló lőcsös szekér hivatott a különleges hangulat megteremtésére.

Csárdánkhoz tartozik egy kültéri terasz is, ahol szintén megtalálhatóak a falusias jellegre utaló dekorációs elemek. Kedvenc ételünk elfogyasztása közben gyönyörködhetünk a sziklakert által nyújtott csodálatos látványban, hallgatva a szökőkút nyugtató csobogását.

Vendégeink kedvükre válogathatnak mind a magyar, mind a nemzetközi konyha remek fogásai közül. Ittléte alatt a megfelelő, igényes kiszolgálásról képzett, vendégszerető személyzetünk gondoskodik.

Éttermünkhöz tartozik a Tükörterem. tukor-terem-lizahotel

Ami szintén lehetőséget biztosít arra, hogy konyhánk finom ízeit megismertessük Önökkel. Nevéből adódóan, a falat számos tükör díszíti, impozáns festményekkel egyetemben. A helyiség a modern kor küljegyeit és eleganciáját viseli.
Szállóvendégeink részére bőséges, svédasztalos reggelit kínálunk, reggel 7 órától egészen 10 óráig, ezen kívül természetesen ebéd és vacsora elfogyasztására is tökéletes helyszínt biztosít különtermünk.
Klimatizált tükörtermünkhöz szezonálisan üzemelő terasz csatlakozik, így vendégeink gyönyörű zöld környezetben, madárcsicsergés és lassan csörgedező patak csobogása mellett fogyaszthatják el a különböző fogásokat.

Lehetőséget biztosítunk bármilyen kisebb rendezvény lebonyolítására, legyen az születésnap, névnap, baráti vacsora stb.

Az épület előtt hatalmas kivilágított belső parkoló teszi lehetővé, hogy vendégeink könnyen leparkolhassanak. Éttermünk a parkolóból akadálytalanul megközelíthető kerekesszékkel is!

Étlapunkat az alábbi képekre kattintva tekintheti meg!