Sport

Sport

Sport

A Liza Aqua & Conference Hotel ***superior a teljességre törekedve biztosítja Önnek egyéb szolgáltatásai mellett az aktív kikapcsolódás lehetőségét is.
Több sportolási lehetőség közül válogathat. Bízunk benne, hogy megtalálja a kedvére valót!

Sportpályáinkon különböző versenyek tarthatóak, egybekötött étkezéssel, italfogyasztással, wellness használattal stb.

1. Minigolf pálya

Szabadtéri büszkeségünk az egyedi pályákból kialakított 18 lyukú minigolf-pálya, ahol szelíden csordogál a patak, melynek útját felülről fából készült hídak kémlelik. Ötletesen kivitelezett akadályaink garantálják a felhőtlen szórakozást.
Legyen szó baráti játszmáról vagy minigolf-bajnokságról, állunk szíves rendelkezésére!

Minigolf szabályai…

2. Foci pálya

A futball szerelmesei is igazi kikapcsolódásra lelhetnek nálunk. A labdarúgás napjaink egyik legnépszerűbb sportja, szabályai egyszerűek, és széles körben elterjedtek.foci-palya

A 350 nm füvesített, két kis kapuval felszerelt terület tökéletes lehetőség ad akár a taktikai játékra, akár az önfeledt „labdakergetésre”, legyen szó összeszokott csapatról vagy spontán verbuvált baráti társaságról.

3. Strandröplabda

Kültéri medencénk „alapvető tartozéka” a strandröplabda pálya. Fürödjön egyet élménymedencénkben, röplabdázzon egy jót családjával vagy barátaival, majd frissítse fel magát medencénk különleges „vízi bárja” által kínált alkoholos vagy alkoholmentes italaival.

4. Bocsa pálya

A boccia egy hagyományos rekreációs sportág. A boccia az izom kontrol és a pontosság játéka, nagyfokú koncentrációt igényel. Jöjjön el hozzánk és tegye próbára ügyességét!

Bocsa játék szabályai…

Category : Szolgáltatások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük